tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post2607101626721625176..comments2024-01-19T18:09:51.727+02:00Comments on Anzkun kauha: BorssikeittoAnzkuhttp://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-88507897774296926092018-02-19T19:40:08.229+02:002018-02-19T19:40:08.229+02:00Oi! Kiitos vinkeistä! Hyvältä kuulostaakin, olis v...Oi! Kiitos vinkeistä! Hyvältä kuulostaakin, olis varmasti parempaa noin. Katsotaan tuleeko kokeiltua - sen verran on jäänyt epäluuloja tätä ruokalajia kohtaan. :)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-39064397396750860392018-02-14T23:34:51.642+02:002018-02-14T23:34:51.642+02:00Jos sallit niin mielestäni on pari konstia, jolla ...Jos sallit niin mielestäni on pari konstia, jolla keitosta saa maistuvampaa. Ensimmäinen on jättää savuliha ja kaali pois, ja korvata ne palsternakalla ja omenalla vege on parempaa tässä nimenomaisessa sopassa; keskikokoinen palsternakka ja samanmoinen hapahko, mutta makea omena. Toinen kikka on korvata lihaliemi; 2dl etikkapunajuurten- ja 2dl hapatettujen kurkkujen säilöntälientä antaa täyteläisemmän maun. Lisäksi kasvis- tai kanaliemikuutio ja vähän vettä. Etikka kannattaa lisätä vasta valmiiseen soppaan, sitä ei nimittäin välttämättä enää tarvita. Sopan ollessa kypsää lisää hunajaa, jos tarvis, riippuu omenasta ja palsternakasta ja tietenkin smetanaa; sitä rasvaista ja oikeaa, soppa kun on vegeä ei tartte kantaa huonoa omatuntoa.Anonymousnoreply@blogger.com