tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post5733452532667133913..comments2024-01-19T18:09:51.727+02:00Comments on Anzkun kauha: Satay-soijasuikaleetAnzkuhttp://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-14437158737933015612011-07-25T13:30:13.830+03:002011-07-25T13:30:13.830+03:00Meillä tuo bolognese uppoaa kuin häkä! Oon tehny m...Meillä tuo bolognese uppoaa kuin häkä! Oon tehny myös ihan perussettiä kuten makaronilaatikkoa ja jatkanu jauhelihaa rouheella. Chili sin carnea pitäiski kokeilla! Mutta tänään ruokalistalla on nimenomaan blogonese! :) <br /><br />Minuunki vetoaa soijarouheen kohdalla nimenomaan hinta ja myös se, että saan taloutemme lihankulutusta hieman vähemmälle. No, ei kai se soijan kasvattaminenkaan ihan ongelmatonta ole, mutta epäilisin kuitenkin että lihan tuottaminen on silti paljonkin epäekologisempaa! :) <br /><br />Ja onhan soijarouheessa hyvin protskuaki ilman rasvaa (jota lisään esim. bologneseen sitten pekonin muodossa... :P) Ettei nyt vaan ihan liian kasvikseksi menisi! ;)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-56116684641589657472011-07-22T14:15:27.737+03:002011-07-22T14:15:27.737+03:00Nuo soijajutut ovat oikeasti hyviä, tummaa soijaro...Nuo soijajutut ovat oikeasti hyviä, tummaa soijarouhetta kuluu useita paketteja vuodessa. Esimerkiksi chili con carnea (tai siis sin carnea ;)) kun veivaa soijasta, niin harva edes huomaa eron jauhelihaan. Hinta ja säilyvyyskin on omaa luokkaansa!Kid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.com