tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post6005533524284615655..comments2024-01-19T18:09:51.727+02:00Comments on Anzkun kauha: Pannut kuntoon!Anzkuhttp://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-35570657789678918632011-05-12T14:11:09.424+03:002011-05-12T14:11:09.424+03:00Pitäis vaan ruveta enemmän käyttämään pannuja! Sie...Pitäis vaan ruveta enemmän käyttämään pannuja! Sienet on ainaki aivan älyttömän hyviä valurautapannulla (väljässä voissa) paistettuna! :) Ja Iloisesta keittiöstähän saa vaikka mitä muutaki kivaa! :)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-52771985652735645362011-05-12T10:16:53.785+03:002011-05-12T10:16:53.785+03:00Ihran pitää olla mielellään suolatonta. Sitä on ai...Ihran pitää olla mielellään suolatonta. Sitä on aikas vaikeeta saada, mutta parempaa kuin öljy. <br /><br />Valurautaa kannattaa oikeesti käyttää, siitä kun imeytyy rautaa myös syötävään ruokaan. Jotkut ruoat on ihan pakko tehdä valurautapadalla - poronkäristys on tällainen.<br /><br />Iloisesta Keittiöstä saa valurautapadoille tarkoitettuja, sydämenmuotoisia patasuteja (MinDeco, Pöljä) kuudella eurolla.<br /> SonjaAnonymousnoreply@blogger.com