1. lokakuuta 2010

50 000 lähestyy – arvonta!

Päivittäiset lukijamäärät kasvavat koko ajan ja Kauhan keittiössä käy kova suihke. 50 000 kävijän raja laskurissa lähestyy ja pitäähän sitä nyt juhlistaa arvonnalla!

Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttilootaan mitä Anzkun kauhan ohjetta haluaisit erityisesti suositella muille lukijoille. Kommentointi- eli ilmoittautumisaikaa on siihen saakka kunnes havaitsen tuon 50 000 kävijän rajan menneen rikki! Arvonta suoritetaan hyvinkin manuaalisesti lippu-lappu-pipossa-menetelmällä ja palkinnoksi on luvassa jotain keittiöön liittyvää – yllättäen! Huom: mikäli kommentoit anonyyminä, laitathan kommenttisi loppuun kuitenkin nimen/nimimerkin!

Tässä vielä 10 eniten katsottua ohjetta viimeisen vuoden ajalta Google Analyticsin mukaan:

1. Maailman paras pizzapohja
2. Lihapullataikina – perusohje
3. Täytetyt letut
4. Tortillarullat
5. Kotitekoinen jogurtti
6. Perunarieska
7. Maailman paras pannukakku
8. Broileria riisipedillä
9. Sitruunainen rahka-juustokakku
10. Mantelileipä

7 kommenttia:

 1. Mie suosittelisin tuota sitruunaista rahka-juustokakkua!

  VastaaPoista
 2. Voisin suositella Maailman parasta pizzapohjaa, koska se on todella hyvä ohje! Itsekin olen kokeillut monia versioita, mutta tämä on ehdottomasti paras. Pitäisköhän tehdä pizzaa tänään.... :)

  VastaaPoista
 3. Maailman paras pannukakku on makoisaksi todistettu! :)

  Laika

  VastaaPoista
 4. Paljon on kaikkea ihanaa, mutta raparperileivokselle annan ääneni :D

  http://anzkunkauha.blogspot.com/2010/07/raparperileivokset.html

  VastaaPoista
 5. Siis on niin monta mutta nyt sit haluan itse koitta ja suositella tuota tämän yläpuolella olevaa broitsupiirakkaa se kun näyttääkin niin syötävältä.

  VastaaPoista
 6. Monia monia ohjeita on kokeiltu, ja suositeltu. Mutta ehdoton tämänhetkinen suosikki ja suositeltu on vaivaamattoman leivän ohje!

  -Saara-

  VastaaPoista
 7. Moi,

  löysin sivusi vasta viime viikolla, kun etsin pannariohjetta. En tosin sitäkään vielä ole ehtinyt kokeilemaan, mutta varmasti, kunhan ehdin paneutumaan ohjeisiisi, tulen suosittelemaan monia ohjeita eteenpäin.

  Raikasta syksyä ja talven odotusta!

  Terkuin Sohvi

  VastaaPoista