tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post3853308356662478048..comments2024-01-19T18:09:51.727+02:00Comments on Anzkun kauha: PestobroileriaAnzkuhttp://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-67829926573887238792010-03-02T08:37:47.412+02:002010-03-02T08:37:47.412+02:00prosciutto cotto on sit keittokinkkua ja prosciutt...prosciutto cotto on sit keittokinkkua ja prosciutto crudo ilmakuivattua kinkkua. kun ei toi Italian kieli ole oikein hallussa niin arvaappa mitä ostin tiskiltä ekan kerran enkä kehdannut enää perua kun antoivat keittokinkkua :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-15517941517226799982010-03-01T20:57:00.542+02:002010-03-01T20:57:00.542+02:00Ahaa, eli noissakin on sit vielä eroja maussa! Ja ...Ahaa, eli noissakin on sit vielä eroja maussa! Ja kyllähän tuore aina pakatun voittaa! Pitääpä miunki vielä tarkemmin kaupassa kattoa sitä pakkausta että mitä se sanoo alkuperästä. Yksi ainoa vaihtoehto oli meillä täällä parmankinkkua tarjolla. Prosciuttoa ois sit ollu paria eri plaatua, mutta kun kerran jotain kallista erikoista ostaa niin valitsin sit ihan oikeasti sitä parmaa (ainaki pakkaustekstien mukaan...)! :)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-28888129128868884962010-03-01T19:47:59.140+02:002010-03-01T19:47:59.140+02:00Venetsiassa oli loistavaa kun ihan perus marketiss...Venetsiassa oli loistavaa kun ihan perus marketissa tai pikkukaupan tiskillä oli tarjolla useita erilaisia ilmakuivattuja kinkkuja, jotka siivutettiin ohuen ohueksi siinä paikanpäällä. Me ihastuimme San Danielin prosciutto crudoon, mutta Veneton alueen vastaavaan emme.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.com