tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post5686280820205472375..comments2024-01-19T18:09:51.727+02:00Comments on Anzkun kauha: Uppomuna kelmussaAnzkuhttp://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-62074480066791206192010-11-26T12:36:15.158+02:002010-11-26T12:36:15.158+02:00Katiskatar: vähänkö kannattaa!!! :D
Cebic: mieki ...Katiskatar: vähänkö kannattaa!!! :D<br /><br />Cebic: mieki tykkään nimenomaan löysäks keitetystä kananmunasta, tää on herkkua!! Viitisen minuuttia on varmaan hyvä keittoaika!Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-10200414739188398382010-11-25T19:52:49.754+02:002010-11-25T19:52:49.754+02:00miun on kans tehnyt tosi pitkään mieli testata tät...miun on kans tehnyt tosi pitkään mieli testata tätä, aina tosin jäänyt tekemättä. hyvä tietää tuo keittoaika! mie syön kananmunan aina mahd löysällä keltuaisella, just ja just valkuainen hyytyneenä. viileeseen veteen ja pois 3,5 minuutin kiehumisen jälkeen. nam!cebichttp://cebic.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3743527091584984656.post-60263043515142263782010-11-25T15:42:40.922+02:002010-11-25T15:42:40.922+02:00Vähänkö kokeilen tätä!Vähänkö kokeilen tätä!Katiskatarhttp://katiskatar.vuodatus.net/noreply@blogger.com