9. tammikuuta 2013

Sillisalaatti

Vaikka joulu tulikin jo kuitattua päättyneeksi, kurkataan joulupöytään vielä tämän sillisalaatin verran. Ohje Glorian Ruoka&Viinin numerosta 8/2012.



1 punasipuli
8-10 palaa kirkasliemistä silliä
2 keitettyä perunaa
1 tl tilliä
1 dl majoneesia
2 rkl kermaviiliä
mustapippuria
suolaa

1. Kuori ja hienonna sipuli hienoksi silpuksi. Paloittele sillipalat pienemmiksi. Kuutioi keitetyt perunat
2. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua kylmässä ennen tarjoamista
3. Tarjoa sellaisenaan lisukkeena tai ruisleivän päällä keitetyn kananmunan kera

1 kommentti:

  1. Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

    Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Etsiresepti
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista