16. lokakuuta 2013

Banaanileivät

Seitsemänveen ensimmäinen itsenäinen kokkailu loppukeväältä (joka pyynnöstä blogiin julkaistaan)! Juniorikokkini valitsi herkullisen oloisen ohjeen Tassulan iloisesta keittokirjasta ja kokkasi ohjeiden mukaan iltapalalle banaanileipiä. Apua tarvittiin vain liian korkealla olevien aineksien esille ottamisessa. Ohjeen lukeminen, sen mukaan toimiminen ja jopa jälkien raivaaminen sujuivat kuin vanhalta tekijältä. Selkeesti masterchef-ainesta!







2 annosta

4 viipaletta paahtoleipää
magariinia
2 banaania
(vaahtera)siirappia
kanelia

1. Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa tai uunissa ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele leipäpalat margariinilla
2. Kuori banaanit ja leikkaa ne viipaleiksi. Levitä viipaleet leipäpalojen päälle
3. Valuta banaanien päälle siirappia ja ripottele päällimmäiseksi kanelia
4. Paista 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia

1 kommentti:

  1. Ihana! Tulee ihan oma lapsuus mieleen. Taisin aloittaa kokkailu uran yhtä pienenä.

    VastaaPoista