10. tammikuuta 2015

Broileriorzo

Ostin (piiitkääään aikaa sitten) broilerisuikaleita ajatuksena tehdä jonkun sortin soosia pastalle. Jokseenkin rupesi ajatus tökkimään ja suikaleet taittuivatkin risottotyyliseksi pastaruuaksi joka sai lämpimiä mausteisia makuja. Valkosipuli oli ruuassa ylimääräinen maku joka rynni pahasti läpi – jätin sen alla olevasta ohjeesta kokonaan pois. Saahan sitä toki laittaa jos siltä tuntuu.



250 g orzoa
300 g broilerin suikaleita
paprikajauhetta
juustokuminaa
jauhettua korianteria
suolaa
1 appelsiinin mehu
1 paprika
2 dl kermaa

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jätä odottamaan
2. Ruskista broilerit kasarissa ja mausta ne. Purista joukkoon myös appelsiinin mehu
3. Poista paprikasta siemenet, paloittele paprika ja lisää palaset pannulle. Kypsennä viitisen minuuttia
4. Lisää kerma ja keitä 5-10 minuuttia kunnes kastike alkaa saostua
5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja anna imeytyä kannen alla viitisen minuuttia ennen syöntiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti