Nyt kurkataan melko kauas taaksepäin – toissa talveen saakka. Talvi oli runsaskuhainen murusen perheessä ja mekin saimme nauttia tuosta herkusta melkeinpä viikoittain. Kuha on parhaimmillaan leivitettynä ja rapsakkapintaisena – väljässä voissa paistettuna. Kuhapaloja söimme yleensä yrttisen perunamuusin ja timjamiporkkanoiden kanssa tai ihan vaan aamupalalla leivän päällä. Välillä kaipaa hyväksi todettuunkin vaihtelua ja kokeilimme kuhaa tortillan välissä. Pohjalla on levittyvää Koskenlaskija Ruoka cheddaria ja sen päällä ihan perinteiset tortillakasvikset ja leivitettyä kalaa. Kalan päälle sopii hyvin pieni pirskaus sitruuna- tai limemehua. Hyvä ja maukas vaihtoehto jauheliha- tai broileritäytteelle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti