Marraskuun pimeydessä keskellä arkea vietimme seurustelun, kihlautumisen ja avioitumisen vuosipäivää. Juhlaruokaa ja kynttilöitä siis pöytään! Uusimmassa Valion Kerma-lehdessä oli suunniteltu valmis menu itsenäisyyspäivää ajatellen ja käytinkin valmista ideaa häikäilemättä hyväksi. Alkukeiton tosin vaihdoin - 
sattuneesta syystä – bataattikeitosta kurpitsakeittoon. Sähköistä lastenvahtia tuli käytettyä hieman hyväksi että sain kaiken laitettua siihen mennessä kun isäntä tuli töistä kotiin yllättymään juhla-ateriasta. 
 
Vuosipäivän menu (ohjeita tulossa)
- 
Kurpitsakeitto, yrttijogurtti ja 
paahdetut kurpitsansiemenet
- 
Juhlavampi riistakäristys ja 
auragratinoitu pottuvoi
- 
Vadelma-keksiunelma
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti