19. marraskuuta 2010

Vuosipäivän viettoa

Marraskuun pimeydessä keskellä arkea vietimme seurustelun, kihlautumisen ja avioitumisen vuosipäivää. Juhlaruokaa ja kynttilöitä siis pöytään! Uusimmassa Valion Kerma-lehdessä oli suunniteltu valmis menu itsenäisyyspäivää ajatellen ja käytinkin valmista ideaa häikäilemättä hyväksi. Alkukeiton tosin vaihdoin - sattuneesta syystä – bataattikeitosta kurpitsakeittoon. Sähköistä lastenvahtia tuli käytettyä hieman hyväksi että sain kaiken laitettua siihen mennessä kun isäntä tuli töistä kotiin yllättymään juhla-ateriasta.



Vuosipäivän menu (ohjeita tulossa)
- Kurpitsakeitto, yrttijogurtti ja paahdetut kurpitsansiemenet
- Juhlavampi riistakäristys ja auragratinoitu pottuvoi
- Vadelma-keksiunelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti