3. tammikuuta 2011

Vuohenjuustomousse (ja punajuuret)

Punajuuri ja vuohenjuusto on yleisesti ottaen hyväksi todettu makupari joka itseltäni on jäänyt vielä tähän saakka testaamatta. (Punajuuri ja aurajuusto muodostavat myös hyvän parin!) Ruokatorstain joulusta löysin tämän ohjeen vuohenjuustomousselle joka tarjotaan punajuurilohkojen kanssa. Joulupöydässä totesin makujen todellakin olevan toisilleen luodut! Moussessa vuohenjuuston maku oli ehkä hieman liian mieto, mutta onneksi juustoa saa syötyä ihan pötköstä leikatenkin! Punajuuret kuorin ja lohkoin ja kypsensin oliiviöljyn ja suolan kanssa uunivuoassa.



125 g pehmeää vuohenjuustoa (jostain syystä ostin sitä missä on kuori, mutta hyvin toimi sekin!)
2 dl kuohukermaa
(suolaa)

1. Sekoita vuohenjuusto ja puolet kermasta tahnaksi yleiskoneessa
2. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja kääntele tahnan sekaan
3. Mausta halutessasi suolalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti