7. tammikuuta 2011

Kanelinen panna cotta

Lyhyesti ja ytimekkäästi tämäkin… Ohje on Valion Kerma-lehdestä 4/2001.



4-5 annosta

2 dl vispikermaa
0,75 dl fariinisokeria
0,75-1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
200 g turkkilaista jogurttia

päälle
luumu-rusinakeittoa (käytin valmista Valion keittoa)

1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa. Sekoita ja anna kiehua n. 15 minuuttia kunnes seos alkaa saostua ja tippa seosta kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Mausta kanelilla ja vaniljasokerilla
2. Anna seoksen jäähtyä kunnolla ja sekoita joukkoon jogurtti
3. Jaa seos annoskulhoihin ja kaada päälle luumurusina-keittoa

1 kommentti:

  1. Ah, nam! Pannacotat on niin hyviä jälkkäreitä! Tuossa on hyvä perusohje, johon vaihtamalla kanelin vaikka vaniljatankoon/sokeriin ja sopan muuhun saa varioitua ihan miljoonasti!

    VastaaPoista