28. helmikuuta 2009

Kebab-kiusaus

(EDIT 29.7.2019)

Tämä ruoka oli blogini toinen postaus ikinä ja nyt tämä ruoka koki toisen tulemisen - myös tekstin ja kuvan osalta. Kebab-kiusaus on yksinkertaisuudessaan vain kinkkukiusaus jossa kinkun tilalla on kebab-lastuja. Ajattelin hieman jalostaa tätä ja maustaa lihan valkosipulilla ja chilillä ja tehdä siitä höystön jossa on sipulia, tomaattia ja tuoreita yrttejä. Aikataulut menivätkin sitten hieman miten sattuu ja ruuan kanssa meinasi tulla hieman kiire. Ruuasta tuli siis edelleenkin vain sellainen perinteinen versio, jonka päälle lautaselle laitoin tomaattipaloja ja hienonnettua kevätsipulia. Yrtitkin jäivät penkkiin kasvamaan ja odottamaan päiviä parempia.



1 kg perunasipulisekoitusta
1 rkl persiljaa
1 pss kebablastuja (tai 1 pkt kebabkäristystä)
(100 g aurajuustoa)
2 dl kermaa

1. Voitele uunivuoka ja kaada puolet perunasipulisuikaleista vuokaan. Ripottele päälle persiljaa
2. Murustele päälle aurajuusto ja lisää myös kebablastut
3. Lisää loput perunoista ja persiljasta ja kaada kerma päälle
4. Kypsennä 200°/n.1 tunti

1 kommentti: