7. elokuuta 2021

Cheddar-jalapenotäytteiset paprikat

No nyt osuu kaikki kohdalleen! Cheddar on hyvää! Koskenlaskija on hyvää! Jalapeno on hyvää - kunhan sitä ei ole liikaa! Ja paahdetut paprikat ovat ihania! Uusien grillailujuttujen kokeilu on ollut tämän kesän teema ja näitä testasin alkukesästä murusen synttäriaterialle. Paprikoiden kaveriksi paahdoin grillissä maalaisleipäviipaleita, jotka pyyhkäisin paiston lopuksi vielä valkosipulilla. Me söimme näitä alkuruuaksi, mutta pienellä lisukesalaatilla tämä taittuu hyvin myös pääruuaksi - juustoinen täyte tekee paprikoista nimittäin yllättävän tuhdit. (Ohje Glorian Ruoka&viini 5/2021)

 



 








 

6 annosta

 

6 suippopaprikaa

6 viipaletta säilöttyä jalapenoa (käytin tuoretta – ehdottomasti parempaa!)

250 g viherpippurisulatejuustoa (Koskenlaskija)

100 g cheddarjuustoa

1 tl savupaprikajauhetta

 

1. Halkaise paprikat kantoineen ja poista siemenet

2. Hienonna jalapenot, paloittele sulatejuusto ja raasta cheddar. Laita ne kulhoon ja muussaa käsin tasaiseksi tahnaksi. Mausta paprikajauheella

3. Painele juustotahna paprikoiden sisään ja grillaa niitä, kunnes juusto sulaa ja alkaa kuplia

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti