20. toukokuuta 2011

Broileria pastapedillä

Perinteinen broilerinkoipi-riisi-vuoka toteutettuna pastalla ja fetalla. Oikein toimivaa! Ohje Limepippurista.



2,5 dl orzoa (tai esim. pätkäspagettia)
persiljaa
suolaa
mustapippuria
1 pkt fetaa
3 broilerin koipireittä
5 dl vettä

1. Voitele uunivuoka ja mittaa pasta vuoan pohjalle
2. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla. Murustele päälle feta
3. Aseta broilerit pastan päälle ja lisää vuokaan vesi
4. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia kunnes broileri on kypsää.

2 kommenttia:

  1. Tänään meilläkin on luvassa kanaa, tässä hyvä ohje siihen. Fetaakin on. Tuntuu vain hassulta laittaa vuokaa raakaa spagettia.... - katsotaan uskallanko!
    sonja

    VastaaPoista
  2. Rohkeasti vaan! :) Hyvää tulee!!

    VastaaPoista