5. toukokuuta 2011

Marinoitu papusalaatti

Pavut. Siis pavut! Mustasilmät ja borlotit ovat vieneet sydämeni nyt aivan täysin! Ensin tuhtia papusoppaa pekonilla ja nyt tuhtia papusalaattia. Löysin myös viimeinkin (aivan sattumalta) mozzarellan josta tykkään sekä lämpimänä että kylmänä, joten salaatin makumaailma hipoi täydellistä. Salaatin ohjeen löysin Ruokahommista.



reilu 0,5 dl parmesaaniraastetta
1 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
2 tl balsamiviinietikkaa
1 rkl chilikastiketta
mustapippuria
suolaa
basilikaa
3 dl keitettyjä papuja
puolikas pieni kesäkurpitsa
reilu puoli rasiaa kirsikkatomaatteja
n. 2 dl keitettyä pastaa
1 pallo mozzarrellaa (tai pussillinen minimozzarelloja)
0,5 dl auringonkukansiemeniä

1. Sekoita kulhossa parmesaani, hunaja, oliiviöljy, balsamiviinietikka, chilikastike ja mausteet. Sekoita joukkoon pavut ja nosta jääkaappiin maustumaan
2. Kuutioi kesäkurpitsa ja paloittele kirsikkatomaatit ja mozzarella. Sekoita kaikki ainekset salaatiksi kulhossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti