Herkkutatin parhaiksi kavereiksi totesin viime viikonloppuna selkeästi voin, sipulin, mustapippurin ja parmesaanin. Maailman yksinkertaisin ja paras sienipasta ei kaipaa kermaa tai mitään muutakaan ihmeellisyyttä. Vain pikainen paistaminen kuumalla valurautapannulla voita säästelemättä ja herkku on valmis!
nauhapastaa
reilu nokare voita
tattikuutioita
sipulia
mustapippuria
suolaa
parmesaania
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Kuumenna pannu kuumaksi ja sulata siinä voita. Lisää pannulle tattikuutiot ja hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienet ovat saaneet väriä
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla
4. Valuta pasta ja annostele lautaselle. Nostele päälle sieniseosta ja raasta päälle reilusti parmesaania. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti