19. syyskuuta 2011

Tonnikalapasta

Simppeli ja nopea tonnikalapasta arkeen. Ohje Uneliaasta keittiöstä.



2 annosta

spagettia
nokare voita
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl kapriksia
1 prk Kippari-ruokakermaa
kourallinen vihreitä papuja
1 prk tonnikalaa öljyssä
suolaa ja mustapippuriapippuria

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Sulata voi pannulla. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota pehmeiksi voissa
3. Hienonna kapriksia hieman ja lisää nekin pannulle. Lisää myös jäiset pavut ja anna niiden sulaa
4. Lisää pannulle kerma ja keittele kunnes sakenee sopivaksi.
5. Valuta tonnikala ja riko rakennetta hieman. Lisää pannulle. Kuumenna mutta älä keitä. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti