4. syyskuuta 2011

Tatti-broileripasta

Vaikka herkkutatti onkin parhaimmillaan ihan vaan voissa paistettuna ei se kermaakaan säikähdä! Tatti ja broileri sopivat yhteen aivan loistavasti ja kermaloraus sinetöi liiton. Tämä ruoka onnistuu yhtä hyvin myös herkkusienistä – tosin herkkutatti on herkullisempi!



3-4 annosta

spagettia
reilu nokare voita
300 g maustamattomia broilerin suikaleita
suolaa
mustapippuria
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2,5 dl herkkutattikuutioita
1,5 dl kuohukermaa
50 g sulatejuustoa
persiljaa
timjamia

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan
2. Sulata voi pannulla (valurauta toimii sienten kanssa jostain syystä melko hyvin!) ja ruskista broilerin suikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla
3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli ja lisää ne tattikuutioiden kera pannulle. Kypsennä kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienet saavat väriä
4. Lisää pannulle kerma ja sulatejuusto sekä yrtit. Keittele 5-10 minuuttia kunnes kastike on sopivan sakeaa
5. Tarjoa spagetin kera

3 kommenttia:

  1. Just tänään kattelin että on kuivattuja tatteja vielä paljon syömättä, että jotain pitäis tehä niistä! Tämä voisi ollakin lähipäivinä ruokalistalla! :)

    VastaaPoista