2. huhtikuuta 2012

Chililohi

Kirjolohta sai pitkästä aikaa edullisesti ja ostin pari fileetä pakastimeen. Valmistin kalasta nopeaa arkiruokaa pannulla paistaen. Kylkeen nuudeleita ja aikuiseen makuun sitruunaista chilikastiketta. Nopeaa ja hyvää!



lohifilee
suolaa
pippuria

kastike:
1 rkl chilikastiketta
3 rkl öljyä
0,5 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1-2 tl chilirouhetta
2 valkosipulin kynttä

1. Poista lohesta nahka ja ruodot ja leikkaa se annospaloiksi. Paista kalapalat pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla
2. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja sivele kastiketta kypsän kalan päälle

2 kommenttia:

  1. Herkullisn tuntuinen resepti. Itsellä on jemmassa kypsää uunilohta mikä oli aika miedon makuista. taidanpa maustaa sen ennen salaattiin laittoa tällaisella kastikkeella. Sieppaan siis ohjeen heti mukaani, kiiitos.

    VastaaPoista
  2. Tuo kastike varmaan kävis ihan koko salaattiakin maustamaan! :)

    VastaaPoista