11. elokuuta 2013

Yrttivoilla valeltu kukkakaali

Kotimaista kukkakaalia ja yrttejä parvekkeelta. Ja voi tietenkin kruunaa kaiken. Glorian Ruoka&viini 5/2013 –lehdessä olevassa ohjeessa lisänä oli vielä keitettyä kananmunaa, mutta tein ihan tällaisen simppelin version vaan (eli unohdin keittää kananmunia etukäteen).



1 iso kukkakaali
100 g voita
1-2 dl tuoreita yrttejä (käytin timjamia, persiljaa ja rosmariinia)

1. Keitä kukkakaali kokonaisena tai paloiteltuna napakan kypsäksi
2. Sulata voi pannulla. Hienonna yrtit ja sekoita ne voisulan joukkoon. Kaada yrtti-voikastike kukkakaalin päälle. Kokonaiseen kukkakaaliin voi tehdä pieniä viiltoja jotta kastike pääsee valumaan myös kukkakaalin sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti