6. maaliskuuta 2014

Itämaiset kasvikset

Jamie Oliverin simppeliäkin simppelimpi idea! Nimittäin itämaishenkinen maustekastike tylsille keitetyille kasviksille. Tämän onnistuin hieman pilaamaan laittamalla joukkoon parsakaalia vaikka ihan hyvin tiedän että se vaan ei minuun uppoa. Erityisesti makeat porkkana ja parsakaali toimivat tässä ruuassa aivan loistavasti. Keitin kasvikset, sekoitin niihin kastikkeen ja kippasin satsin vielä keitettyjen nuudeleiden sekaan. Simppeliä ja maukasta kasvisruokaa!



chiliä maun mukaan
1 valkosipulin kynsi
4 rkl oliiviöljyä
1 tl seesamiöljyä
2 rkl soijakastiketta

1. Hienonna chili ja laita silppu pienen kulhoon. Kuori valkosipulin kynsi ja raasta se kulhoon chilin kaveriksi.
2. Lisää muut aineet ja sekoita hyvin.
3. Kaada kastike kuumien kasviksien (ja nuudeleiden) päälle ja sekoittele niin että kasvikset maustuvat kauttaaltaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti