Grillaamista on tullut kuluneen kesän viileiden päivien myötä tehtyä aivan liian vähän ja grilli on seissyt nurkassa pölyyntymässä. Kesäkuun auringossa vietimme murusen synttäreitä ja silloin grilli oli kuumana. Söimme näitä napakan mausteisia broilereita, mango-minttukastiketta, sumisalaattia ja nuudeleita. Yhtä hyvin broilerit voi valmistaa pannulla paistamalla tai vaikkapa uunissa jos siltä tuntuu. (Ohje: Glorian Ruoka&viini 2/2019)
400 g broilerin sisäfileitä
marinadi:
2 valkosipulin kynttä
0,75 dl makeaa chilikastiketta
0,25 dl siirappia
2 tl inkivääriraastetta
1 tl suolaa
1. Kuori valkosipulin kynnet ja raasta ne pieneen kulhoon. Lisää muut marinadin ainekset ja sekoita tasaiseksi.
2. Sivele marinadi broilerifileiden päälle ja anna maustua vähintään pari tuntia
3. Pyyhkäise hieman ylimääräisiä marinadeja pois fileiden päältä ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti