Simppeli ja nopea arki-illan eväs tai viikonloppun näppärä mättö. Tätä voi varioida aivan mielin määrin ja tehdä jokaiseen makuun sopivan. (ohje: Instagram/wohnen_auf_dem_land)
Sulata pakastettu esipaistettu maustevoitäytteinen patonki puolisulaksi niin, että saat leikattua siihen pitkittäisen syvän viillon. Laita viiltoon haluamaasi proteiinia: ruskistettua jauhelihaa tai broileria, leikkeleitä tai tofua. Lisäksi sitten kasviksia: vaikka sipulia, paprikaa tai tomaattia – ja täytteen päälle reilusti juustoraastetta. Tähän sopii hyvin myös feta tai aurajuusto ja kaikenlaiset juustonjämät mitä jääkaapista sattuu löytymään. Paista patonkia 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia kunnes leipä on kypsä ja juusto pinnalla saa väriä. Leikkaa viipaleiksi ja nauti raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti