6 paprikaa
1 valkosipulin kynsi
1 tl merisuolaa
0,25 dl valkoviinietikkaa
0,25 dl oliiviöljyä
1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja aseta uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Paahda uunissa 200 asteessa noin 15 miuuttia. Kuoret muuttuvat tummaläikkäisiksi. Laita paprikat jäähtymään pakastepussiin ja kuori jäähtyneenä
2. Sekoita kulhossa marinadin ainekset
3. Suikaloi paprikat ja sekoita ne marinadin joukkoon. Anna maustua yön yli
Marinoituja paprikoita käytin paprikamajoneesiin jota söimme lihapullien kanssa.
1 dl kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 dl marinoituja paprikoita (tai maun mukaan)
suolaa ja pippuria
Sekoita ainekset sekaisin ja soseuta sauvasekoittimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti