27. marraskuuta 2009

Chili con carne

Nyt kun sitä tuoretta chiliä on ostettu niin pitäähän ne sit käyttää. Pasta bolognesen ja entisen chili con carne -ohjeiden pohjalta tämän nyt väsäsin. Vain pekoni puuttui, sit ois ollu täydellistä!



puolikas palko punaista chiliä
1 valkosipulin kynsi
1 sipuli
tilkkanen öljyä
400 g jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa
1 dl vettä
2 dl punaviiniä
suola, pippuri, oregano, timjami
1 rkl hunajaa
200 g keitettyjä papuja (käytin borlot-papuja)

1. Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullottele öljyssä kasarissa
2. Lisää jauheliha ja ruskista se
3. Lisää tomaattimurska, nesteet ja mausteet. Anna hautua n. 40 minuttia
4. Lisää lopuksi pavut ja kuumenna
5. Tarjoa riisin kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti