4. tammikuuta 2010

Bataattilaatikko

Tämän ohjeen löysin paikallisen sanomalehden joululiitteestä. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty kookoskermaa jolloin ruoka sopii myös vegaanille ja maitoallergikolle. Tein puolikkaan annoksen ja puolitin myös kypsennysajan.



1 kg bataattia
0,5 dl vehnäjauhoja
suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
kuivattua inkivääriä
ripaus neilikkaa
2 dl (kookos)kermaa

1. Kuori bataatit ja lohko ne reiluiksi lohkoiksi. Keitä pienessä vesimäärässä pehmeiksi, valuta ja soseuta
2. Lisää soseen joukkoon muut ainekset ja sekoita hyvin
3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 150 asteessa pari tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti