28. huhtikuuta 2014

Makea maissilisuke

Olen vannoutunut lohkoperunoiden ystävä ja kannattaja. No nyt täytyypä sitten tunnustaa ja myöntää että nyt löytyi lohkoperunan voittaja!! Aivan ihana maissilisuke uunissa paistetun porsaan ulkofileen vieressä sai aikaan sen, että tuuppasin loput lohkoperunat pois lautaselta toisiin suihin menemään (onneksi niillekin oli syöjänsä!). Kesä ja grillikausi tulee! Olen valmis! Kiitos jälleen Cebicin keittiön.



reilu nokare voita
1 prk (300g) säilykemaissia
2 valkosipulin kynttä
0,5 dl fariinisokeria

1. Sulata voi pannulla
2. Valuta maisseista neste pois ja kippaa ne pannulle. Kypsentele viitisen minuuttia, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut
3. Kuori valkosipulin kynnet ja raasta ne pannulle. Lisää pannulle myös sokeri. Hämmentele ja kuumentele muutama minuutti, kunnes valkosipuli on kypsynyt ja sokeri sulanut kunnolla
4. Tarjoa grilliruuan lisukkeena

2 kommenttia:

  1. Tän mä laitan korvan taakse, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, hyviä helppoja lisukereseptejä grillilihalle ei ole koskaan liikaa!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä! Ja tän voi tehdä etukäteen ja lämmittää, maissi ei oo niin herkkä.

    VastaaPoista