Vohvelit tein tutulla ja hyväksi havaitulla ohjeella.
Vohveleiden päälle sipaistiin ensin tuorejuustoa ja sitten friseesalaattia ja
täytettä oman valinnan mukaan.
Jauhelihatäyte
300 g porsaan jauhelihaa
öljyä paistamiseen
2 porkkanaa
1,5 dl riisiä
suolaa
mustapippuria
1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan
2. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi
3. Ruskista jauheliha. Lisää loppuvaiheessa porkkana ja
ruskista kunnes liha on kypsää.
4. Sekoita joukkoon riisi ja mausta suolalla ja pippurilla
Broileri-kikhernetäyte
400 g broilerin jauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 tl jauhettua inkivääriä
chiliä maun mukaan
1 pieni valkosipulin kynsi
1 prk kikherneitä
soijakastiketta
1 tl seesamiöljyä
1 limen mehu
1 tl hunajaa
1. Ruskista broilerin jauheliha pannulla. Lisää
loppuvaiheessa inkivääri, chili ja valkosipulin kynsi raastettuna. Kypsennä
hetki
2. Lisää pannulle valutetut ja huuhdotut kikherneet. Mausta
soijakastikkeella, seesamiöljyllä, limen mehulla ja hunajalla
3. Jatka kypsentämistä kunnes neste on haihtunut pannulta
Lisäksi tarjolla oli perunasalaattia ja keitettyjä
kananmunia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti