Pekoni on meillä viikonloppuaamiaisten herkkua! Sitä syödään silloin kun nautiskellaan aamiaista loivaillen aikuisten kesken. Pannulla paistettu pekoni on vaihtunut viime aikoina uunissa paistettuun ja erityisesti tähän maustettuun versioon. Ohje tähän löytyi World of Warcraft –keittokirjasta. Alkuperäisessä ohjeessa pekonisiivut kieritellään molemmin puolin sokerissa ennen kypsentämistä, mutta tuntuu kyllä hurjalta sellainen sokerimäärä! Varovasti ripotellen riittää!
1 pkt pekonia
n. 1 tl Northern Spices –mausteseosta (ohje täällä)
n. 1 tl ruokokidesokeria
Levitä pekonisiivut uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pekonisiivuille mausteseosta ja sokeria. Kypsennä 225-asteisessa uunissa kunnes pekonit ovat kypsiä ja rapeita. Nosta pekoniviipaleet lautaselle talouspaperin päälle hetkeksi jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti