20. joulukuuta 2020

Tamagoyaki

Tamagoyaki on japanilainen munakasrulla, joka on maustettu suolaisen makeaksi soijalla ja mirinillä. Tein – ja söin - tamagoyakia nyt ensimmäistä kertaa ja se yllätti herkullisuudellaan. Käytimme tamagoyakia susheihin, nigirien päälle. Yli jäänyttä munakasta söin seuraavana päivänä kylmäsavulohen kera ruisleivän päällä. Herkullista niinkin! (Ohje: Anton&Anton -blogi) 

 


 

 











 

 

 




 

 

 

4 kananmunaa

1 rkl sokeria

1 rkl soijakastiketta

1,5 rkl miriniä

 

1. Sekoita kaikki ainekset kulholla huolellisesti sekaisin

2. Kuumenna laakealla pannulla tilkkanen öljyä (jos sinulla on neliskulmainen pannu, niin se on tähän hommaan kaikkein paras!). Kaada ohut kerros munakasmassaa pannulle ja kypsennä sitä hiljalleen miedolla lämmöllä. Kun munakas on kypsä, rullaa se varovasti pannun toiseen laitaan.

3. Kaada pannulle seuraava kerros munaseosta. Nosta valmista munakasrullaa hieman, että uusi munakasmassa pääsee valumaan sen alle. Kypsennä munakas taas kypsäksi ja rullaa se entisen rullan päälle. Jatka näin kunnes munakasmassa on käytetty kokonaan. 

 


 

 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti