1. kesäkuuta 2011

Tulinen broileri-juureswokki

Melkein kanakeitto. Ostoslista tuli tehtyä kanakeiton kuva silmissä, mutta ruuanlaiton hetkellä ainekset taipuivatkin wokiksi. Makeat juurekset ja tulinen currytahna muodostivat oikein hyvän parin. Tarkoitus oli laittaa ruokaan myös omenaa, mutta se muistui mieleen vasta siinä vaiheessa kun ruoka oli menossa jo ääntä kohti.



tilkkanen öljyä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 tl punaista currytahnaa
300 g broilerin suikaleita
1 palsternakka
1 iso porkkana
(1 omena)
1-2 dl kermaa (tai kookosmaitoa)
täysjyvänuudeleita

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita ja currytahnaa pari minuuttia
2. Lisää pannulle broilerin suikaleet ja ruskista ne
3. Kuori juurekset ja omena ja suikaloi ne. Lisää suikaleet pannulle ja jatka kypsentämistä muutama minuutti
4. Kaada pannulle kerma ja hauduttele miedolla lämmöllä kypsäksi
5. Tarjoa täysjyvänuudeleiden kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti