Granaattiomenan sesonki on nyt käynnissä ja nyt sitä kannattaa syödä. Granaattiomenan hapokkuus ja makeus sopii hyvin yhteen monien makujen kanssa ja se keventää mukavasti täyteläisiä ja rasvaisia aineksia.
Tässä on ohje ruokaisaan salaattiin, jossa ei sinällään ole mitään uutta tai ihmeellistä. Vihreän salaattipohjan päällä maut kohtaavat mahtavasti toisensa: suolainen feta, umami kinkku, makea viinirypäle ja hapokas granaattiomena. Sinappinen vinegretti sopii tähän loistavasti kastikkeeksi. Tässä on kaikki kohdallaan!
salaattisekoitusta maun mukaan
viinirypäleitä
fetajuustoa
ilmakuivattua kinkkua
granaattiomenaa
pistaaseja
vinegrettiä (lisää kastikkeen mausteeksi vielä 1 tl dijon-sinappia)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti