Tämän ohjeen näin videona Instagramissa ja heti oitis seuraavana viikonloppuna se pääsi testiin! Ohjeessa houkutteli mehevä broileri, pestokastike, venyvä paksu juustokerros ja paahdetut tomaatit – eli ihan kaikki! Lopputulos oli juuri sellainen mitä ohje lupasikin ja yllätyksekseni tämä toimi myös mikrossa lämmitettynä seuraavana päivänäkin! (Ohje: tinskunkeittiossa)
700-800 g broilerin fileeleikkeitä
suolaa
mustapippuria
400 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
100 g pestokastiketta
150 g mozzarellaraastetta (tai pallosta revittyä)
1. Paista broilerin leikkeet kevyesti molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta leikkeet voideltuun uunivuokaan
2. Huuhtele kirsikkatomaatit ja laita ne pannulle, jossa paistoit broilerit. Kypsennä tomaatteja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä
3. Sivele pestokastiketta broilerin leikkeiden päälle ja ripottele päälle juustoraaste
4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti