Taas haetaan ja kokeillaan uutta nopsaa yhden padan ruokaa ja tämä onnistui aivan mahtavasti! Tässä voi tietenkin käyttää jotain muutakin pientä pastaa tai vaikkapa pätkäspagettia, mikäli orzoa ei satu löytymään. Pastaa ruokaan meni arviolta 350g. Makuun antoi kivaa vivahdetta hapan jogurtti, jota täydensi täyteläinen parmesaani. Tein ruuan pakastimesta kaivetuista valmiiksi maustetuista broilerinsuikaleista, joten en enää muuta maustetta lisännyt. Lautaselle toki vielä pieni ripsaus pippuria. Mutta nopea ruoka arkeen: vain 20 minuuttia meni tehdessä! (Ohje: Glorian Ruoka&viini 4/2022)
4 annosta
350 g broilerin suikaleita
tilkka öljyä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 tl kurkumaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
4 dl jyväpastaa (orzo)
6 dl kanalientä
2 dl turkkilaista jogurttia
1 l tuoretta pinaattia
2 dl parmesaaniraastetta
1. Kuumenna öljy reunallisessa paistokasarissa ja ruskista broilerin suikaleet siinä. Kuori ja hienonna sipulit ja lisää ne pannulle kypsentämisen loppuvaiheessa. Lisää mausteet ja kuumenna vielä hetki
2. Mittaa kasariin pasta ja kanaliemi. Keittele miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt ja pasta on napakan kypsää. Sekoittele välillä.
3. Lisää pastan joukkoon pinaatti ja jogurtti. Kuumenna sekoitellen, mutta älä enää keitä. Nosta kasari pois levyltä ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti