Tämän ohjeen alkuperästä osaan sanoa sen verran että pirkkatuotteita kovasti olis pitäny käyttää - eli varmaanki sit Pirkan ohjeista tämä on napattu joskus. Tein puolikkaan annoksen koska meillä ei tuo isäntä tykkää kookoksesta eikä raparperistä - villi veikkaukseni olikin että saan syödä kaiken itse! Maistoin yhden ja laitoin loput kiltisti pakastimeen! Raparperiä kannattaa laittaa ihan reilusti väliin, tuo mukavaa kirpakkuutta makeaan taikinaan!
(n. 15 kpl)
200 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 dl maustamatonta jogurttia
n. 4 dl raparperipaloja
1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
2. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja kardemumma. Lisää jauhoseos taikinaan. Kaada jogurtti joukkoon varovasti sekoittaen.
3. Laita muffinssivuokiin n. 1 rkl taikinaa. Lisää raparperipaloja päälle ja sitten vielä taikinaa
4. Paista 225 asteessa n. 15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti