1. lokakuuta 2009

Juustoinen lihapannu

Peruspöperöä hieman sävytettynä. Juusto antaa kivan maun. Itse käytin tähän jotain levittyvää kinkun makuista sulatejuustoa koska sitä jääkaapissa rasian jämä sattui olemaan. Paprikana käytin vain punaista ja tomaatit otin tölkistä. Hyvää tuli! Lisukkeena oli keitettyjä perunoita ja kukkakaalia. Kuva ei ole kovinkaan onnistunut mutta tuossahan tuo nyt kuitenkin näkösällä on!



n. 400 g porsaan suikaleita
suolaa
pippuria
soijakastiketta
1 iso sipuli
1 prk ananasrenkaita
1/3 punaista paprikaa
1/3 keltaista paprikaa
6 kirsikkatomaattia
2 dl vettä
1/3 pakettia koskenlaskijajuustoa

1. Paista liha pannulla kypsäksi, Mausta.
2. Lisää pannulle paloitellut paprikat ja sipuli, hetken päästä ananas ja tomaatti.
3. Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää vesi ja anna kiehahtaa. Laske levyn lämpöä ja lisää koskenlaskijajuusto. Anna hautua n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti