14. helmikuuta 2010

Seitiä pestokuorrutteella

Sattuipas kala olemaan uunissa ehkä viitisen minuuttia liian pitkään - hieman tummaksi meni pinta. Mutta ällön kuvankin uhalla tämä on kuitenkin postattava. On sen verran hyvää! Harvoin sei minulle maistuu mutta tässä ruuassa oli kyllä maut kohdallaan. Itse tykkään käyttää punaista pestoa, yhtä hyvin tähän käy vihreäkin pesto.



800 g pakasteseitä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
n. 1 dl pestokastiketta
3 dl murennettua ruisleipää (hienonsin yhden ruispala-parin)

1. Asettele kalapalat uunipellille tai voideltuun uunivuokaan ja mausta pippurilla ja suolalla
2. Murenna leipä ja sekoita joukkoon pestokastike. Ohenna öljyllä, mikäli tahna on liian paksua
3. Jaa pestoseos kalapalojen päälle ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti