6 luullista ja nahallista broilerin reisipalaa (tai 3-4 rintapalaa)
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
4-6 rosamunda-perunaa
2 dl kalamataoliiveja
3 rkl silputtua tuoretta rakuunaa
2 sitruunaa
1. Voitele uunivuoka ja asettele broilerin palat vuokaan väljästi. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Pese perunat huolella ja lohko ne kuorineen. Asettele lohkot uunivuokaan broileripalojen väliin
3. Halkaise oliivit ja ripottele ne vuokaan. Ripottele pinnalle rakuunasilppu
4. Pese sitruunat huolella ja viipaloi ne. Poista siemenet. Levitä viipaleet päällimmäiseksi vuokaan
5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45-60 minuuttia kunnes broilerit ovat kypsät
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti