14. maaliskuuta 2019

Ruusukaali-pekonipaistos



Yksinkertainenkin voi olla maukasta! Tällä samalla tyylillä olen joskus tehnyt pastaa, lisännyt vaan kastikkeeseen kermaa ja ehkäpä parmesaania. Muruselleni ruusukaali oli uusi tuttavuus ja ajattelin ensimmäisenä tehdä näistä palleroista lisukkeen. Hyvin maistui ja nyt uskallan kokkailla näistä muutakin!

  












3-4 annosta

1 pkt pekonia
400 g ruusukaaleja
suolaa
mustapippuria
loraus balsamiviinietikkaa

1. Paloittele pekonit ja paista ne pannulla melkein kypsiksi
2. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa uloimmat lehdet ja halkaise kaalit puoliksi. Lisää kaalit pannulle ja paista niitä kymmenisen minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Älä kypsennä aivan pehmeiksi vaan ruusukaaleihin saa jäädä napakkuutta
3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja balsamiviinietikalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti