18. huhtikuuta 2009

Inkivääripossu

Onpas aikaa taas menny siitä kun viimeksi blogia päivitin. Ollaan kyllä päivittäin syöty! :D Ongelmia on nyt ollu ihan teknisistä syistä kun lähiverkkoa on meillä rakenneltu. Kuvat on sit ollu aina vähän missä sattuu... Toinen ongelma on ollu selkä, joka on nyt vihoitellut enemmän ja vähemmän kuluneen puolentoista viikon aikana. Ruuanlaitto ja koneella istuminen on jääny sit vähemmälle.

Mutta tällaista herkkua meillä syötiin pääsiäisenä riisin ja kera.



500 g porsaan (sisä)fileetä
rasvaa paistamisee
kastike:
1 rkl öljyä
2 rkl suikaloitua inkivääriä
1 rkl fariinisokeria
2 rkl sitruunamehua
1 rkl balsamiviinietikkaa

1. Leikkaa liha viipaleiksi
2. Kuumenna pannu ja paista paloja molemmilta puolilta 3-4 min. Nosta syrjään
3. Kuori ja viipaloi inkivääri ohuiksi lastuiksi. Kuumenna öljy kasarissa ja kypsennä siinä inkiväärilastuja n. 2 min. Lisää loput kastikkeen aineet ja kuumenna kiehuvaksi
4. Laita lihapalat kastekkeeseen ja anna hautua kannen alla 5-10. minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti