24. marraskuuta 2009

Valkosipulilevite

Cebicin keittiön arkistoja on jälleen pengottu ja tällaista herkkua sieltä löytyi! Ihan reilulla kädellä oli valkosipulia ja kyllä maistui hyvältä ruisleivän ja hapankorppujen kanssa! Alkuperäisen ohjeen persiljan jätin tästä pois kokonaan. Mausteeksihan tähän voi käyttää ihan mitä haluaa, esim. chiliä, aurinkokuivattua tomaattia, pippureita, sipulia, yrttejä...



75 g voita
1 prk maitorahkaa
0,5 dl rypsiöljyä
1 valkosipulin kynsi
suolaa

Vatkaa pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää mausteet ja anna maustua muutama tunti ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti