21. maaliskuuta 2009

Intialainen perunapata

Taas hieman vaihtelua perinteiseen perunaan. Miulla ei ollu chiliä ja tupsautin cayennepippuria sit sen tilalle - esikoiselle ei maistunu! :D Kuvassa kaverina broileria.



1 sipuli
1 paprika
2 rkl öljyä
1 tl raastettua inkivääriä
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
1 tl currya
½ tl kurkumaa
½ tl chiliä
2 dl vettä
1 rkl tomaattipyreetä
8 perunaa
2 dl ituja tai papupaloja
100 g minimaisseja (mie käytin ihan tavallista pakastemaissia kun joku meillä ei tykkää minimeisseista...)
1 pss herneitä

1. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika ja poista siemenet, hienonna.
2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä sipuli- ja paprikakuutiot. Lisää raastettu inkivääri ja valkosipuli, mausteet, vesi, tomaattipyree ja kuoritut ja paloitellut perunat. Peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 10 minuuttia (tai kunnes perunat ovat melkein kypsiä).
3. Lisää huuhdotut idut tai pavut ja maissi. Kypsennä 5 minuuttia.
4. Lisää herneet ja kypsennä vielä pari minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti