14. maaliskuuta 2009

Leipäkuorrutettu uunilohi

Omasta reseptiarkistosta kaiveltu hyväksi havaittu ohje uunilohelle. Erityisesti esikoisen suosikkia! Meillä lisukkeena nuudeleita sekä keitettyjä herneitä ja maisseja.



500 g lohifileetä
suolaa
pippuria
sitruunamehua

kuorrutus:
2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
1 valkosipulin kynsi
3 rkl juustoraastetta
2 rkl margariinia
tilliä

1. Mausta lohifilee ja kypsennä pellillä melkein kypsäksi (200 astetta/n. 15-20 minuuttia)
2. Sekoita kuorrutteen ainekset tehosekoittimessa. Ota lohi uunista ja painele kuorrute kalan päälle
3. Kypsennä vielä hetki, kunnes kuorrute saa kauniin värin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti