28. maaliskuuta 2009

Viinibroileri

Tästäpä ei sen kummaisempaa sanottavaa ole... Hyvää on. Viiniä voi ruuanlaittoa varten pakastaa. Itse ostan pullollisen viiniä ja pakastan 1,5 dl:n annoksina minigrip-pusseissa. Sieltäpä sitten on helppo ottaa kun tarvitsee.



broilerin fileepihvejä
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
3 rkl vehnäjauhoja
1 dl vettä
1 dl punaviiniä
2,5 dl paseerattua tomaattia
1 laakerinlehti
1,5 tl timjamia
mustapippuria
persiljaa
2 tl hunajaa

1. Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista pannulla, lisää sipulit ja ruskista kevyesti
2. ripottele vehnäjauhot sekaan ja kaada seos kattilaan. Lisää sekaan nesteet ja mausteet ja sekoita hyvin
3. Paloittele broilerinfileet ja ruskista ne pannulla. Lisää kattilaan
4. Kaada pannulle tilkka vettä, pyöräytä maut talteen ja kaada kattilaan. Hauduta n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti