18. huhtikuuta 2009

Hedelmäinen couscous

Couscous ei ole meidän perheen miehien suosiossa lainkaan, mutta teinpähän kuitenkin kun oli paketin pohja vielä kaapissa pyörimässä. Ite tykkään tästä kovasti. Couscousin kaverina tällä kertaa oli possun fileesiivuja pannulla paistettuna, mutta mielestäni tämä sopisi ihan tällaisenaan kasvisruokana syötäväksi.



3 dl couscousia
3 dl vettä
nokare voita
100 g maissia
1 sipuli
½ paprikaa
1 omena
1 valkosipulin kynsi
1 persikka
6 rkl tomaattipyreetä
1 rkl hunajaa
suolaa ja mustapippuria

1. Pilko hedelmät ja kasvikset
2. Kuumenna pannulla hieman öljyä ja kuullota sipuleita hetki, lisää seuraavaksi paprika ja maissit ja lopuksi persikka ja omena
3. Lisää tomaattipyree ja hunaja ja tarvittaessa tilkka vettä. Kuumenna ja jätä odottamaan
4. Paista couscousryynit voissa ja lisää vesi. Kun seos kiehuu, laita kansi päälle ja nosta levyltä pois. Hauduta viitisen minuuttia ja sekoita kasvisseos sekaan. Mausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti