8. lokakuuta 2009

Kalaa välimeren tapaan

Kevyttä kalasta! Tämän ruuan voi tehdä mistä kalasta tahansa, meillä käytettiin seifileitä. Lisukkeena oli nuudeleita, mutta karppi nauttii tämän annoksen salaatin kera!



nokare voita + luraus öljyä
n. 500 g kalafileetä
sitruunamehua
suolaa
mustappuria

kastike:

2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ rs kirsikkatomaatteja
kevätsipulia tai purjoa
2 rkl sitruunamehua
pippuria
suolaa
tuoretta basilikaa

1. Paista kalafileet pannulla voin ja öljyn seoksessa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Nosta kalat syrjään
2. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki oliiviöljyssä ja lisää tomaatit. Hauduta, kunnes neste alkaa irrota
3. Lisää kevätsipuli ja mausteet
4. Lisää kalapalat sekaan ja kuumenna hetki

(ohje päivitetty 17.6.2013)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti