9. maaliskuuta 2010

Broileria Toscanan malliin

Tämä ruoka ei sen enempää analysointia kaipaa. Kasviksia ja broileria samassa kasarissa. Oikein hyvää! Ohjeen löysin täältä.



4 broilerinfileetä (käytin 450 g suikaleita)
öljyä paistamiseen
100g possunkylkeä
valkosipulia
2-3 porkkanaa
1 sipuli
200g herkkusieniä
suolaa, sokeria ja pippuria
1 lasi valkoviiniä (n. 1,2 dl)
4 rkl sitruunamehua
1 tlk kuorittuja tomaatteja
1 tlk valkoisia (isoja) papuja
1 rkl oreganoa
1 tlk mustia oliiveja (en laittanut)
1 punainen paprika
1 puska basilikaa (käytin kuivattua)

1. Ruskista broilerin fileet tai suikaleet nopeasti ja ota syrjään
2. Paloittele porsaankylki pieniksi paloiksi. Kuumenna öljyä pannulla ja ala paistaa hissukseen. Lisää murskatut valkosipulin kynnet ja paistele hetkinen
3. Lisää pannulle pilkottu porkkana ja pyöräyttele hetki, sitten hienonnettu sipuli ja paloitellut sienet. Ruskista muutama minuutti ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla
4. Lisää nesteet ja anna kiehahtaa kunnolla
5. Lisää tomaatit, pavut ja oregano (myös basilika jos käytät kuivattua). Hauduttele 10 minuuttia
6. Lisää lopuksi oliivit, paloiteltu paprika ja broilerin fileet. Kypsennä vielä viitisen minuuttia ja revi tuore basilika päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti