Koko miesväki nautti olostaan noro-viruksen kourissa ja minä rautavatsa popsin pastaa! Tässä pastassa on aivan ihana juustoinen kastike jota voisi käyttää hyvin sellaisenaankin vaikka broilerin päällä. Jotain meni kuitenkin vikaan kun lopputulos oli hieman rakeinen - veikkaisin että keittelin kastiketta hieman liian pitkään. Maku oli aivan loistava, vaikka tyytyminen oli kotoisaan Aurajuustoon kun Gorgonzolan kohdalla s-marketissa oli aukko. Gorgonzolaa en ole ennen maistanutkaan, täytyy ottaa testaukseen sekin kunhan vain sitä kauppaamme lisää tulee. Ohje on otettu Miranda Albertin kirjasta. Ja vielä pieni varoitus: tässä ruuassa on kaloreita enemmän kuin laki sallii (kirjan ohjeen mukaan 810 kcal/annos)!!
4 annosta
400 g farfallea (rusetti- tai perhospastaa)
150-200 g mietoa gorgonzolaa
50 g voita
2,5 dl kermaa
valkopippuria (käytin mustaa)
50 g parmesaaniraastetta
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Valmista pastan kypsyessä kastike: sulata voi pannussa. Kuutioi homejuusto ja sulata se hiljalleen voihin. Lisää kerma pienissä erissä koko ajan sekoittaen ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta hiljaa n. 5 minuuttia kunnes kastike hieman sakenee. Notkista tarvittaessa pastan keitinvedellä ja lisää lopuksi parmesaaniraaste
3. Valuta kypsä pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti